Toimintamme poikkeuksellisina aikoina

Välitämme, palvelemme ja huolehdimme

Valtuutetuilla Pilkington Autoglass Service kumppanikorjaamoilla huolehditaan ensisijaisesti asiakkaiden ja työntekijöiden turvallisuudesta. Seuraamme ja sovellamme tarkasti valtiovallan annettuja ohjeita koronavirukseen liittyvissä asioissa.

Olemme päivittäneet toimintaohjeita vallitsevan tilanteen mukaiseksi ja ohjeistaneet henkilökuntaamme suojavälineiden käyttämisestä.

  • Puhdistamme palvelupisteen pinnat asiakaskäyntien jälkeen. Korjaamo- ja asiakaspalvelutiloissa huolehditaan hyvästä käsihygieniasta ja puhdistamme pintoja erityisellä huolellisuudella.
  • Henkilökuntamme käyttää työskennellessään aina suojakäsineitä.
  • Tavanomaisen auton puhdistuksen lisäksi, desinfioimme käsittelemämme alueet matkustamotiloissa.
  • Mikäli käytätte yrityksemme omaa sijaisautoa, desinfioimme sen aina käytön jälkeen.

Palvelemme asiakkaitamme muuten normaalisti paikan päällä mutta suosittelemme sähköistä asiointia lasin vaihtoon tai korjaukseen liittyvissä asioissa.

Haluamme minimoida henkilökohtaiset kontaktit töiden vastaanotossa ja auton luovutuksen yhteydessä. Olemme poistaneet asiakastiloista ylimääräiset lehdet sekä muut tarjoilut toistaiseksi. Asiakkailla on mahdollisuus pestä kädet saippualla ja/tai käyttää käsidesiä.

Suosittelemme käyttämään korttimaksua aina kun mahdollista, ottaen huomioon riittävän turvaetäisyyden asiakaspalvelutilanteissa.

Mikäli lasivahinko on vakuutusyhtiön kautta korvattava, lasivahinkoon liittyvät asiat voidaan suorittaa etukäteen ajanvarauksen vahvistamisen yhteydessä.

Jos olet oireeton, voit tuoda auton huoletta meille tuulilasin vaihtoon tai korjaukseen.

Pyydämme noudattamaan ohjeitamme ja pahoittelemme varotoimiemme aiheuttamia ylimääräisiä toimenpiteitä!