Tuulilasikameran kalibrointi

Toimiihan autosi tuulilasin vaihdon jälkeenkin?

Käyttämällä Pilkington asennusliikettä voit edelleen luottaa autosi turvatekniikkaan

Tuulilasin vaihto Pilkington Autoglass Service -asennusliikkeessä sisältää tuulilasin etukameran kalibroinnin. Kalibrointi on tärkeää, jotta autosi erilaiset turvajärjestelmät toimisivat edelleen luotettavasti.

MIten ADAS* liittyy tuulilasiin?

Tuulilasiin sijoitettu kamera ohjaa ajoneuvon ympäristövalvontaan liittyviä kuljettajantuki järjestelmiä. Erilaiset kuljettajaa avustavat järjestelmät (ADAS*) auttavat kuljettajaa tekemään havainnointia liikennevirrasta ja ne voivat tarvittaessa puuttua jopa ajamiseen. Kuljettajan tukijärjestelmät käyttävät hyväkseen järjestelmästä riippuen eripuolille ajoneuvoa sijoitettuja kamera-, tutka,- LiDAR- ja ultraäänitunnistimia, jotka vaativat kalibroinnin määrättyjen korjaustöiden jälkeen.

Paljonko tuulilasin kalibrointi maksaa?

Ei mitään, jos sinulla on tuulilasivauriot kattava vakuutus! Tuulilasin kalibrointi kuuluu aina vakuutuksen piiriin – eli maksat vain omavastuun.

Jos maksat lasinvaihdon itse kalibroinnin hinta riippuu siitä, mitkä toiminnot tuulilasissa ovat ja mitkä osat edellyttävät kalibrointia autonvalmistajan ohjeiden mukaisesti. Tarjoamme kalibrointityön kilpailukykyisellä hinnalla lasinvaihdon yhteydessä.

Kauanko kalibrointi kestää?

Useimmiten kalibroinnit kestävät alle tunnin, mutta joissain tapauksissa ajamalla tehtävään dynaamiseen kalibrointiin saattavat vaikuttaa vallitsevat sää olosuhteet.

 

Pyydä tarjousta Pilkington lasista

Täytä muodossa ABC-123 väliviivalla.

ADAS* infoa, yleisimpiä kuljettajaa avustavia toimintoja

(ADAS* Advanced Driver-Assistance Systems)

Liikennemerkkien tunnistus
(TSR)

Kaistanvaihdon varoitin (DWS)

Hätäjarrutusjärjestelmä (CMB)

Älykkäät kaukovalot (BSM)

Törmäysvaroitus (FAC)

Mukautuva vakionopeudensäädin (ACC)

Kaistanpitoavustin (LKA)

Jalankulkijan tunnistus (PD)